Portabla skärmaskiner

IBE Robots portabla skärmaskiner

“Dina skärkrav uppfyllda”

I dag är det den raffinerande sjätte generationen av IK-12 MAX3 som gäller.

Den är utrustad med steglöst dubbelkonat drivsystem med en konstant motorrotation för en säker följsam och stabil hastighetsövergång till vilket fartregister som än önskas.

IK-12 MAX 3 hanterar Plåttjocklekar från 5mm till 600mm och matchar dina högst ställda krav.

“Gör en tidskrävande svetsning till en lätt uppgift”

Wel-Handy Multi Weaving är ett allt i ett svetslok som täcker dina högkvalitativa svetsbehov vad gäller kontinuerlig häftning och sammanfogning.

Aluminiumchassiet tillsammans med en klassledande 50 kilos magnet gör maskinen lätt att ta med och hanteras i många svetssituationer och positioner.

“Behov av att skära från tunt till tjockt?” – Inga problem, det löser vi.

PNC-12 EXTREME är en flexibel CNC lösning som täcker en bred uppsjö av skärtjocklekar från 3mm till 50mm.

Maskinen kan utrustas både för plasma eller gas eller för båda varianterna samtidigt. Det leder till fler möjligheter och val och optimerar din produktivitet.

PNC-12 EXTREME

Mindre CNC-maskin för gas eller plasmaskärning med erkänt hög Koikekvalité!

Passar det mindre eller medelstora företaget.

Externa cadritade detaljer kan laddas in och skäras ut eller också använder man sig av det medföljande färdiga detaljritningsbiblioteket.

Nestningsprogram ingår.

Beskrivning

PNC-12 EXTREM är en helt ny innovativ skärlösning utvecklad på Koikes bästa kvalitetsnivå.

Det är en perfekt instegsmaskin att börja med om man vill komma in i CNC-skärningens värld.

Grundat på krav som marknaden ställer på en enkel, prisvärd och mångsidig CNC-skärmaskin, så har KOIKE utvecklat en portabel maskin med CNC-styrning och som är lämplig för både Gas- och Plasmaskärning.

På grund av sin kompakta storlek och portabilitet så blir installationen av maskinen lättare än någonsin. Montering och fastsättning av delarna, som maskinkroppen, rälsen och bommen kräver inga speciella mätverktyg.

PNC-12 EXTREM är färdigjusterad från vår fabrik innan leverans. Förutom filter/fläktsystem och skärbord behöver kunden bara enkelt skjuta ihop delarna med varann och ansluta kablarna.

Egenskaper

  • Idealiskt för alla kunder som söker efter en enkel lösning på CNC-skärning.
  • Koppla och skär – minimala installationbesvär.
  • Lätt och enkelt CNC-handhavande med förprogrammerade detaljmallar.
  • Passande för både gas- och plasmaskärning.
  • Kompatibel med de flesta existerande plasmagaser som finns på marknaden.
  • Levereras som standard med Koikes berömda D7 höghastighetsskärmunstycken och CAD/CAM programvara.

Flexibilitet för dina skärbehov.

PNC-12 EXTREM är förkonfigurerad i olika storlekar. Koike använder sig av räls gjord av robust strukturerat stål, vilket säkrar upp för lång hållbarhet under tuffa förhållanden och miljöer.

Bommen hålls uppe av breda parallella styrskenor som stabiliserar brännaren även när bommen är utdragen till sin maximala längd.

Alla maskiner levereras med ett gasbrännarset och ett integrerat automatiserat håltagningsprogram och magnetspolestyrda ventiler för öppning/stängning av alla gasledningar.

Om man alternativt istället väljer att köpa en maskin gjord för Plasma så kommer dessutom paketet att kompletteras med IHS (initial höjdavkännare), AVC (spänningskontroll) och ett system som förhindrar brännaren att kollidera med något.