Portalmaskiner med CNC

Shop Pro

Koike ShopPro är en 4-axlig kompakt skärmaskin med integrerat vattenbord och är utrustad med en 21″ pekskärm. Maskinen har utvecklats för luftplasmasystem med hjälp av Koikes senaste teknik och know-how, vilket resulterar i en mycket exakt maskin som kan öka din produktion till en konkurrenskraftig prisnivå i ett paket, kompakt nog att passa alla verkstäder.

Maskinstruktur
ShopPro är en flexibel, stabil och kompakt maskin med den tillförlitlighet och noggrannhet som finns på alla Koikes-skärsystem. Maskinbommen är en stålkonstruktion med bultade / svetsade sadlar, linjära skenor med högprecionskugg för alla axlar. Maskinen drivs med ”FlashCut” CNC för enkel, intuitiv maskindrift. Programvaran har integrerad CAD / CAM- funktionalitet och Wi-Fi / LAN-stöd för flexibel och effektiv produktion. Nödstoppknappar, placerade på varje sadel och ovanför kontrollpanelen för att snabbt stänga av maskinens rörelse och skärprocess i händelse av en nödsituation.

Bords- och bordsdäck
ShopPro är utformad med en kraftig bordsram. De extra tjocka stålkomponenterna ger inte bara långvarig hållbarhet, det bidrar också till stabilitet under ShopPros höghastighetsskärning. Vattenbädden med 830 L vattenkapacitet använder en skärram med böjda lameller för bättre stabilitet under skärprocessen. Det breda åtkomstområdet gör lastning/lossning av material enkelt. Utsedda truckinsatser möjliggör enkel installation och omlokalisering

Kablar och slangar
Kablar och slangar ligger i kabelkedja under bordsramen och baksidan av maskinbommen för extra skydd.

Specifikationer för programvara
– 2D CAD, CAM och Skärning görs i ett program med enkel, steg-för-steg flöde
– DXF/DWG-import och DXF-export
– Automatisk inställning av skärparametrar genom att välja materialtyp och plåttjocklek
– Bibliotek med justerbara mönsterformer
– Autonesting gör det möjligt att enkelt placera former på en inställd plåtstorlek. Delar roteras
automatiskt och placeras för bästa användning av materialet
– Bryggskärning
– Anpassningsbara in- och utskärning
– Automatisk inskärning vid omstart
– Automatisk korrigering spårvidd
– Dynamisk THC på/av
– Testkörning kör NC-kod rad för rad, framåt, bakåt
– Bildimport för konturskärning